Twitter

Contact

Kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact met mij op!

Computer & laptop reparatie

Heeft u problemen met uw computer of laptop in de omgeving Nijmegen en Lent? Dan bent u bij Duteweerd Elektronica aan het juiste adres. Er zal altijd eerst een onderzoek worden uitgevoerd waarna u een prijsopgave kunt verwachten, zo voorkomt u onvoorziene kosten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op!

Diensten

Duteweerd Elektronica kan de volgende diensten voor u bieden: hardware vervangen of reparatie, advies bij problemen of vervanging en herstellen van data (datarecovery).

Data recovery

Is de data op uw hardeschijf (ssd), USB-schijf of USB-stick niet meer leesbaar en kunt u niet meer bij uw belangrijke data? Duteweerd Elektronica heeft gespecialiseerde apparatuur om uw data te herstellen.

Apple Macbook moederbord/logicboard reparatie

Macbook moederbord defect of heeft u van Apple service te horen gekregen dat u meer dan 500 euro moet betalen voor het vervangen van het moederbord/logicboard? Probeer dan de reparatie service van Duteweerd Elektronica voor 199 euro op basis van No Cure, No Pay. Dit geldt voor alle Macbook, Macbook Pro en Macbook Air modellen, ongeacht de leeftijd.

Defecten op het moederbord na water- of vloeistof schade komen veel voor en is in de meeste gevallen te repareren. Duteweerd Elektronica onderzoekt op component niveau naar het defect en vervangt waar mogelijk de defecte componenten.

Voor een vast bedrag van 199 euro kunt u de reparatie laten uitvoeren. Dit bedrag is inclusief vervangende onderdelen zodat u geen extra kosten hoeft te verwachten. Wanneer reparatie niet mogelijk blijkt te zijn worden er geen kosten in rekening gebracht. Hierdoor loopt u dus geen risico en kan dit uw laatste redmiddel zijn.

Tarieven

Wilt u een kostenindicatie? Neem dan contact op via e-mail, telefoon, Whatsapp of Telegram!