Diensten

No cure, no pay

Alle diensten zijn op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat wanneer uw apparaat niet gerepareerd kan worden, u dus ook niet hoeft te betalen de uitgevoerde werkzaamheden.

Reparaties & Onderhoud

Bijna alle elektronische apparatuur kan worden gerepareerd. Vaak gaan na een aantal jaren de condensatoren defect (uitdroging) of begeven andere componenten het waardoor het apparaat niet meer wil functioneren. Meestal wordt de apparatuur dan weg gegooid terwijl deze nog eenvoudig kan worden gerepareerd.

Ik heb ervaring met veel verschillende apparatuur waaronder (schakelende)voedingen, stuurelektronica uit industriele apparatuur, meetapparatuur zoals multimeters, voltmeters en oscilloscopen, vintage apparatuur waaronder (buizen)radio's maar ook Nixie displays (buizen) en de techniek uit die tijd. Heeft u een apparaat wat niet meer werkt? Neem dan eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken. Proberen kan tenslotte altijd!

Mijn werkplaats beschikt over alle benodigde reparatie- en meetapparatuur om de meest voorkomende reparaties goed uit te kunnen voeren.

IT en ICT advies, onderzoek en implementaties

Heeft u vragen over IT netwerken of heeft u regelmatig last van storingen? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Veel storingen kunnen eenvoudig worden verholpen als de oorzaak van het probleem op de juiste manier wordt aangepakt!

Office & Microsoft 365

Veel MKB bedrijven willen flexibel werken en verhuizen daarom naar de cloud. Uw bedrijf veilig overzetten naar Office365? Dan bent u bij Duteweerd Elektronica aan het juiste adres.

Restauraties

Radio techniek uit de vroegere jaren is fantastisch om te zien spelen, maar het kan ook veel risico's met zich meebrengen. Het is belangrijk om de techniek of apparatuur te restaureren om ervoor te zorgen dat het apparaat nog lang, veilig en betrouwbaar blijft werken.

Home automation

Home automation staat nog in de kinderschoenen en goede informatie is vaak lastig te vinden. Door grote interesse in deze techniek heb ik veel informatie verzameld en heb inmiddels een brede kennis opgedaan van de verschillende standaard systemen, maar ook zelf ontwikkelde systemen.

Beveiliging

Beveiliging van uw huis of bedrijf is tegenwoordig veel makkelijker en toegangkelijker dan een paar jaren terug. Het is eenvoudig om zelf een IP camera aan te sluiten die u vanaf elke willekeurige plek kunt bekijken. Omdat het zo makkelijk is om een IP camera te plaatsen, is de kans veel groter geworden dat onbekende personen zichzelf toegang verschaffen tot deze systemen. Het beveiligen van de camera's en de verbindingen is dan ook heel belangrijk geworden. Duteweerd Elektronica kan deze camera's aansluiten, configureren en beveiligen. Ook kan een advies of plan voor u worden gemaakt in goed overleg.

Dit is Duteweerd Elektronica, opgericht in 2016 door Peter Duteweerd.

Met veel ervaring, kennis en opleiding op elektrotechnisch en IT/beveiligings gebied wil ik mij richten op reparatie, restauratie & onderhoud van elektronische apparatuur, maar ook alles wat met ICT & beveiliging te maken heeft.

Duteweerd Elektronica is een eenmanszaak met een persoonlijke, complete en betrouwbare service op basis van no cure, no pay.

Twitter

Contact

Kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact met mij op!