Reparatieverslag - Open Vehicles monitoring system repair (English)

OVMS Open Vehicles module was brought in for repair because the modem part would not start when the box was connected to the CAN bus.

Reparatieverslag - JK - Opticontrol-5 (Dutch)

JK - Opticontrol-5 verspringt in temperatuur en gaat in ERROR (tussen 0 en 80 graden). Een week later startte de unit niet meer op (geen display meer) of gaf kort de temperatuur en startte niet verder. Hierdoor functioneerde de vloerverwarming niet meer. Reparatieverslag in het Nederlands.

Reparatieverslag - Denon - HEOS Link (HS1) (Dutch)

Denon – HEOS Link (HS1) valt uit tijdens het opstarten. Status LED knippert blauw voor ongeveer 15 seconden en valt dan uit. Reparatieverslag in het Nederlands.

Reparatieverslag - Denon - RCD-N8 (Dutch)

Denon – RCD-N8 start niet op (stand-by) en stand-by led gaat niet branden (rood). Verslag van de reparatie en aanpassingen voor een langere levensduur. Reparatieverslag in het Nederlands.

Reparatieverslag - Samsung PS51D6910 (Dutch)

Samsung PS51D6910 (Plasma TV) is ter reparatie aangeboden doordat de TV niet wil opstarten. Deze herstart nadat het Samsung logo in beeld komt. Reparatieverslag in het Nederlands.

Reparatieverslag - PHILIPS 37PFL5603D (Dutch)

PHILIPS 37PFL5603D is ter reparatie aangeboden doordat het beeld rood en heel donker was. TV was kort daarvoor gerepareerd door een onbekend bedrijf. Reparatieverslag in het Nederlands.

Reparatieverslag - Saeco-HD8752 Coffee machine (English)

Saeco-HD8752(Philips) Koffiemachine met een defect op de printplaat waardoor de maler niet meer werkt. Tijdens deze reparatie zoek ik uit waar het fout gaat, welke componenten defect zijn en welke zijn vervangen om het geheel weer te laten werken. Reparatieverslag in het Engels.

Reparatie - Samsung - UE40D5720 (English)

Samsung TV (2012) received by a customer that restarts after the Samsung Logo (during startup). This blogpost is about fixing the problem that occurs with many of these specific models.

Reparatie - Netgear GS724t (English)

Na de upgrade van een Netgear GS724T (V3) switch was de image beschadigd en kon de switch niet starten. Dit is het reparatieverslag (In het Engels).

Blog - Sonoff Pow R2 - flash Tasmota (solution)

Attempt to flash software on the Sonoff Pow R2 device. After the first attempt failed, a short investigation and finally a successful flash.

Ontwikkeling - Ledbar Controller (Garbage run 2018)

Atmega based LEDbar controller to switch 4 LEDbars (12v 180w) on a car for the Garbage run 2018 (Blog in het Engels)